A ROC kotrógépek továbbra is globálissá válnak

2023/12/22 16:38

Customer visits

A hónap hideg időjárása nem tudja megállítani a külföldi felhasználók lelkesedését a Dapeng kotrógépek vásárlása iránt. Sorra fogadtuk a külföldről érkező látogatókat és tájékoztattuk őket, hogy már 45 nap telt el a rendelés ütemezése óta. Az ügyfelek jelezték, hogy várhatunk. Amit nagyra értékelünk, az a kotrógépeink minősége, hírneve, magas konfigurációs szabványai, valamint az a gyártási attitűd, hogy a vevők sürgős igényeit kielégítjük, figyelembe véve a minőséget és a mennyiséget. Ezért megrendeltük alaptermékünket, a kiskotró 3T kotrógépet .

Finished product loading

A ROC kotrógépek 26 éve szakosodtak kis kotrógépek gyártására. A kotrógépek forrásgyáraként, ha Ön is értékeli a kotrógép-termékek minőségét és a teljes körű vevőszolgálatot, kérjük, hagyja meg igényeit és elérhetőségeit, és lépjen kapcsolatba velünk a lehető leghamarabb. Talán mi vagyunk a jó szállítója. WhatsApp: +86 186 6899 9901; Email:sunny@dapengroc.com